Que bé ens ho anem a passar fent aquesta tarta de xocolata, i enncara millor tastant-la amb els nostres companys. Des de la classe de Valencià i Coneixement del medi ens hem propossat, per treballar alguns del continguts del curs, l'el·laboració de la tradicional tarta de galetes i xocolata.
És convenient seguir els passos indicats per tal de que la nostra tarta estiga boníssima.
Ingredients:
Un paquet de galetes quadrades o rectangulars,
100 grams de xocolata de cobretura,
300 grams de mantega o margarina,
150 grams de sucre,
50 grams de cacau en pols,
Un got de llet amb nescafé,
Sucre en pols i boletes de colors per decorar.
Les eines necessàries per a la seua el·laboració:
Un bol,
una pala o forqueta per remenar,
una llauna d'alumini rectangular o redona,
paper de forn,
servilletes,...
El·laboració:
Tras netejar-nos les mans i el lloc de treball començarem el procés d'el·laboració del pastís.
1. En un recipient apte per al microones (bol de color groc),
afegim la mantega i la xocolata tallada en trossos. Ho fiquem en el microones
fins que es fonga.
2. Cobrim amb paper de forn el motlle rectangular.
3. Ho retirem i afegim els ous,
el sucre i el cacau en pols i ho batem bé.
4. Vessem una capa fina amb
aquesta barreja en el motlle fins a cobrir la seva superfície.
5. Després afegim una capa de
galetes que previament anirem banyant en el got de llet aproximadament cabran unes 8 o
10 galetes per capa.
6. Successivament anem barrejant
capes de xocolata i capes de galetes fins a cobrir el motlle, acabant amb una
capa de xocolata.
7. La posem en el frigorífic a
refredar durant unes 5 hores almenys, si podem durant una nit perquè la barreja
es faci ben ferma. Passades aquestes hores, la traiem del motlle, servim i a
gaudir!
Molt bo
ResponderEliminar